Tradisjon

I generasjoner har kjevle av norsk bjørk vært et viktig redskap under lefse og flatbrødbaking. I dag er det ikke bare bakstekjerringer som innehar den edle kunnskap om tilberedelsen av den flortynne leiv. Heldigvis er det stadig flere mannfolk som søker å finne denne kulinariske og sosiale kompetanse.

For å oppnå et godt resultat må du velge et kjevle som er tilpasset deg. Lengde og diameter på kjevlet er viktige detaljer i bakeprosessen. Hos kjevle.com kan du bestille kjevler til ulike formål . Det er denne kunnskapen og erfaringen du får glede av når du bestiller et kjevle fra kjevle.com

Du får ditt personlige kjevle som er optimalisert for deg i lengde, tyngde og diameter. Riktig verktøy er viktig for å lykkes. Klikk her for å bestille.

Kjevlemaker Gudmund Balsnes med noen av bakeredskapene som dreies i verkstedet

6 thoughts on “Tradisjon

  1. Ønsker å kjøpe kjevle, kanskje 2 stk. Driver på meget hobbybasis, men jeg og min samboer baker litt, mest flatbrød til jul. Det er vanskelig å få tak i godt kjevle.
    En kompis av meg – Even Gausen har nettopp kjøpt hos dere, og anbefalte på det sterkeste.!
    Hvilket størrelse anbefaler du.??
    Mvh Øyvind Lilleby

  2. Jeg knakk håndtaket på Bestas gamle mårtygde lefsekjevle under lefsebakingen i fjor høst. Skulle hatt tak i et nytt rutekjevle med ca disse målene: 32 cm langt og ca 8 cm i diameter med faste håndtak 11- 12 cm lange. Går det an p bestille hos deg nå snarest? Hva er pris?

    • Hei og takk for din henvendelse. Det beste og mest utfyllende svaret får du hvis du kontakter kjevlemaker Gudmund Balsnes direkte på mobil 41324887. Mvh Jon Harald, som hjelper sin far med nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s